miercuri, 17 octombrie 2012

Prima Clinica de Chirurgie


Prima Clinica de Chirurgie

Costul unei zile de spitalizare in aceasta clinica va fi de la 350 lei la 500 lei.
Astazi va avea loc deschiderea oficiala a Clinicii de Chirurgie Generala Privata „Vasile Sarbu”. La eveniment vor lua parte numeroase personalitati ale vietii medicale constantene, reprezentanti ai Casei de Asigurari Sociale de Sanatate Constanta, Autoritatii de Sanatate Publica Constanta, Colegiului Medicilor Constanta, Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, Facultatii de Medicina Constanta. Dotarile acestei clinici includ aparate la cele mai inalte standarde, cu modele 2008, iar sistemul hotelier se ridica la nivel de patru stele.
„Interventiile chirurgicale care se vor efectua vor fi de orice tip, de la chirurgia laparoscopica, chirurgia vasculara, chirurgia infantila si pana la chirurgia ginecologica”, ne-a declarat prof.univ.dr. Vasile Sarbu.
Persoanele care vor dori o interventie chirurgicala trebuie sa se prezente cu bilet de trimitere de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Constanta si astfel vor plati doar o parte din costuri. Aceasta clinica va cuprinde, de asemenea, si o camera simpla, care va costa 350 lei/zi, si o camera dubla, care va costa 500 lei/zi, unde pacientul va fi internat in regim de terapie intensiva, ne-a explicat dr. Mihaela Buriu.
Echipa care va lucra in Clinica de Chirurgie Generala privata „Vasile Sarbu” este formata din prof.univ.dr. Vasile Sarbu, prof.univ.dr. Razvan Popescu, prof.univ.dr. Raluca Pasare, prof.univ.dr. Gabriela Dascal, iar reanimarea si terapia intensiva va fi condusa de prof.univ.dr. Gheorghe Nicolae.
Clinica va purta numele unuia dintre cei mai cunoscuti chirurgi romani, prof.univ.dr. si totodata presedintele ales al Societatii Romane de Chirurgie, Vasile Sarbu.
Coralia POPESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu