marți, 23 octombrie 2012

Promovăm dreptul refugiaţilor în rândul studenţilor - A cincea ediţie a Concursului Naţional de Drept Internaţional Umanitar şi Dreptul refugiaţilor va avea loc la Bucureşti, în perioada 8-10 decembrie 2012.


A cincea ediţie a Concursului Naţional de Drept Internaţional Umanitar şi Dreptul refugiaţilor va avea loc la Bucureşti, în perioada 8-10 decembrie 2012.
Începând cu anul 2008, UNHCR colaborează cu Universitatea Nicolae Titulescu din Bucureşti (Centrul de Studii de Drept Umanitar), Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, Comisia Naţională de Drept Umanitar şi Centrul de Drept Internaţional Umanitar al Armatei la organizarea primului concurs naţional de drept umanitar şi al refugiaţilor pentru studenţi şi masteranzi.
Această provocare, adresată studenţilor din diferite centre universitare din România şi Republica Moldova, testează, printr-o abordare interactivă, cunoştinţele acumulate de către aceştia în domeniul dreptului umanitar şi al dreptului refugiaţilor. Concursul este jurizat de specialişti în materie şi atestat prin diplome de participare, de merit şi premii.
Concursul se desfăşoară în baza Regulamentului alăturat, iar participarea se face în baza completării şi trimiterii formularului de înregistrare alăturat la adresa de e-mail concurscsdu@univnt.ro până la data de 11.11.2012 ora 24:00.
Vă aşteptăm şi vă dorim succes!

sursa http://www.unhcr-centraleurope.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu