joi, 18 octombrie 2012

Emisiune cu tematica medicala la Radio Dobrogea


Emisiune cu tematica medicala la Radio Dobrogea

Emisiune cu tematica medicala la Radio Dobrogea
Amfitrionul acesteia va fi prof.univ.dr. Vasile Sarbu.
Prof.univ.dr. Vasile Sarbu, Presedintele ales al Societatii Romane de Chirurgie, ctitorul Facultatii de Medicina din Constanta, seful Clinicii de Chirurgie din Spitalul Clinic Judetean Constanta, Membru al Academiei Europene de Chirurgie si al Academiei Mondiale de Medicina, a initiat si va sustine doua emisiuni saptamanale pe teme medicale la Radio Dobrogea. 
Emisiunile vor fi difuzate in fiecare marti si joi, incepand cu ora 14.00. Postul de Radio Constanta s-a aratat, de asemenea, interesat in preluarea spre difuzare a acestui proiect radiofonic.
„Ma bucur pentru faptul ca emisiunea are binecuvantarea Inaltpreasfintiei Sale Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, si este difuzata de un post de radio crestin. Emisiunea are scopul de a-i determina pe ascultatori sa-si inteleaga starea de sanatate, pentru a patrunde tainele medicinei si a-L cunoaste mai bine pe Dumnezeu”, a declarat prof.univ.dr. Vasile Sarbu. 
Seful Clinicii de Chirurgie a mai precizat ca ascultatorii care doresc sa intre in legatura cu el, pentru a obtine detalii sau raspunsuri la intrebari, se pot adresa redactiei Radio Dobrogea. „Totodata, as fi bucuros ca ascultatorii sa perceapa aceasta emisiune ca pe un curs pe care il urmeaza la o mini-facultate de medicina”, a conchis prof.univ.dr. Sarbu.
Coralia POPESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu