miercuri, 17 octombrie 2012

Taloanele nerevendicate, returnate

http://observator.ro/2562/taloanele-nerevendicate-returnate-2562.html


Taloanele nerevendicate, returnate

Taloanele nerevendicate, returnate
Din cele 85.000 taloane pentru Programul National al Starii de Sanatate pe careCasa Judeteana de Asigurari de Sanatate le-a primit de la sediul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, 10.000 nu au ajuns la beneficiari, intrucat acestia nu au fost de gasit la domiciliu si nici nu le-au ridicat de la sediul CJAS. Rugamintea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate este ca persoanele asigurate si neasigurate care nu au intrat in posesia taloanelor sa faca toate demersurile necesare pentru a intra in posesia lor. Acest lucru se poate face printr-o cerere scrisa la sediul Casei Judeteana de Asigurari de Sanatate, iar taloanele se vor elibera in maxim o zi. „Sunt foarte multe taloane ramase, iar din anul viitor Programul National a Starii de Sanatate se va intrerupe, si atunci, daca respectivele persoane nu intra in posesia lor, sa poata merge la laboratoare pentru analize pana la sfarsitul anului, au pierdut aceasta sansa”, ne-a declarat presedintele-directorul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, dr. Liviu Mocanu.
Mai mult decat atat, persoanele care nu au intrat in posesia taloanelor pot accesa si site-ul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate. Procedura este cat se poate de simpla si la indemana tuturor – se intra intr-un fisier, se tasteaza codul numeric personal si respectivii pot afla pe loc daca talonul se afla la sediul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate si pot veni sa il ridice. Taloanele nerevendicate se afla, in acest moment, in 30 de saci.
„Aceasta situatie ar fi putut fi evitata in cazul in care nu s-ar fi cerut confirmare de primire, iar angajatii ar fi putut sa lase formularele in cutia postala”, a conchis dr. Liviu Mocanu.
Coralia POPESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu