miercuri, 17 octombrie 2012

SĂ MĂ DESCRIU.....? POT SPUNE MULTE DESPRE MINE...,DAR MAI BINE VA LAS...SĂ CITITI...


Aminteste-ti astazi sa zambesti, sa te reintorci cu fata catre Tine, sa ramai in pace si in apreciere profunda a vietii. Invata sa te bucuri de fiecare noua dimineata cu care te binecuvanteaza viata. Invata sa te bucuri de fiecare clipa, de fiecare om, de fiecare experienta. Un proverb spunea "bucura-te de lucrurile mici, pentru ca vei ajunge candva in viata ta cand lucrurile mici ti se vor parea lucrurile mari"....asadar nu pierde esenta vietii alergand dupa superficialitate!

As dori sa ma descriu doar in cateva  cuvinte ...
Imi doresc ca din fiecare esec sa pot invata ceva bun si sa nu mai repet aceleasi greseli...


"Ce nu te omoară te face mai puternic", "Tot ceea ce nu te distruge te face mai puternic". 
a spus filosoful german Friedrich Nietzsche în secolul XIX, iar acum oamenii de ştiinţă au dovezi care să-i sprijine afirmaţia.



Cu toate că experienţele traumatice precum atacurile, pierderea unor persoane apropiate şi cele pricinuite de dezastrele naturale lasă urme adânci în psihicul oamenilor, traumele mărunte îi fac să devină mai rezistenţi, au conchis psihologii de la Universitatea Buffalo.
"Toată lumea a auzit de aforismul "Ce nu te omoară te face mai puternic". Însă în psihologie multe idei care par să fie adevărate nu sunt sprijinite de dovezi ştiinţifice", a declarat Mark Seery, coordonatorul studiului, citat de telegraph.co.uk.




In succese il recunosc pe Dumnezeu, in esecuri ma recunosc pe mine ...
Incerc zi de zi sa scad din defecte si sa adaug cat mai multe calitati, iar spiritual îmi doresc să fiu ceea ce Dumnezeu doreşte de la mine. 



Nume: POPESCU
Prenume: CORALIA
Data nasterii: 30.07.1988
Localitatea: Constanta

E-mail: coraliapopescublog@yahoo.com ; coraliapopescu88@yahoo.com
Facebook: 
Website: coraliapopescublog.blogspot.com
CV  aici link

Hobby-urile mele

Lectura a fost prima mea dragoste si de multe ori mi-am gasit linistea in carti. Cartile m-au tinut de mana nu o data cand eram trista, vesela, cartile m-au facut o parte din ceea ce sunt acum si din ceea ce, poate, voi deveni... 

In ultima perioada avem tendinta sa uitam sa mai punem din cand in cand mana pe o carte si preferam sa stam in fata televizorului sau a calculatorului ore in sir..Este costisitor cititul din cauza preturilor destul de mari percepute la carti sau este ignoranta?Sa nu uitam insa  de existenta anticariatelor sau... 

CARTI PREFERATE :

FILME PREFERATE :

MUZICA PREFERATA : Muzica care ma ajuta sa imi odihnesc mintea si sufletul.

EMISIUNI PREFERATE :


Educatie si formare:
  • Doctorand in Stiinte penale , Universitatea Libera Internationala , Chisinau (2011 – 2014)
  • Master in Stiinte Penale - Universitatea Ovidius Constanta – promotia 2011-2012 .  Lucrarea de disertatie “Identificarea armelor de foc dupa urmele principale ale tragerii". Studiu de caz "Cercetarea la faţa locului în cazul unei morţi suspecte prin împuşcare"
  • Master in Comunicare Mediatica, Opinie Publica si Management Informational - promotia 2010 - 2012 Universitatea “Andrei Saguna” din Constanta. Lucrarea de disertatie “Comunicarea Institutiilor Publice cu Societatea prin Noile Media". Studiu de caz -                 " Comunicarea Primariei Constanta cu societatea prin Noile Media ". 
  • Licentiata in Stiintele Comunicarii, Facultatea de Stiinte Politice si Stiintele Comunicarii – specializarea Jurnalism, din cadrul Universitatii “Andrei Saguna” din Constanta, promotia 2007-2010. 
  • Licentiata in Drept - Facultatea de Drept si Stiinte Administrative,  Universitatea Andrei Saguna,   promotia 2007-2011. 

Experienta profesionala:
  • Asistent universitar doctorand – Facultatea de Drept si Stiinte Administrative, din cadrul Universitatii “Andrei Saguna” din Constanta (septembrie 2012 – prezent). Discipline: TEORIA GENERALA A DREPTULUI SEMINAR ; DREPT CIVIL SEMINAR ; DREPT PROCESUAL CIVIL SEMINAR ; DREPT INTERNAŢIONAL PUBLIC SEMINAR ; DREPT COMUNITAR SEMINAR 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu