miercuri, 17 octombrie 2012

Medicii rezidenti cu timp partial vor fi repartizati pe posturi


Medicii rezidenti cu timp partial vor fi repartizati pe posturi

Duminica, incepand cu ora 9.00, va avea loc, la sala de conferinte a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, alegerea locurilor de pregatire pe centre universitare medicale a medicilor care au fost confirmati rezidenti cu timp partial in specialitatea medicina de familie in urma testului de selectie sustinut in data de 9 iulie 2008.
Potrivit unui comunicat al Autoritatii de Sanatate Publica Constanta, acestia se vor prezenta cu buletinul, cartea de identitate sau pasaportul, in termen de valabilitate. Persoanele reprezentate prin imputerniciti vor prezenta buletinul sau cartea de identitate proprie si imputernicirea data de candidat la notariat.
Candidatii sau imputernicitii acestora care nu sunt prezenti la data, ora si locul fixat pentru alegerea specialitatii pierd drepturile conferite de concurs.
Medicii confirmati ca rezidenti de medicina de familie cu timp partial efectueaza pregatire minimum 3 zile pe saptamana, durata maxima de parcurgere a stagiilor prevazute in curricula fiind de 5 ani in unitati sanitare acreditate pentru specialitatea medicina de familie.
Dupa parcurgerea integrala a curriculei de pregatire, rezidentii in specialitatea medicina de familie sustin examenul de medic specialist in sesiunile organizate de Ministerul Sanatatii Publice, cu respectarea metodologiei desfasurarii examenului de specialist.
Coralia POPESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu