marți, 16 octombrie 2012

Liberty Parade, un motiv de dezmat pentru tinerii petrecareti

http://observator.ro/1840/liberty-parade-un-motiv-de-dezmat-pentru-tinerii-petrecareti-1840.html

Liberty Parade, un motiv de dezmat pentru tinerii petrecareti

Liberty Parade, un motiv de dezmat pentru tinerii petrecareti
50.000 de iubitori ai genului house au fost, la sfarsit de saptamana, pe litoral.
Muzica house, nisip scartaind in baschetii uzi, resturi de cutii de bere, sticle de vin sau de vodca, animatoare apetisante care se bataiau incercand sa atraga privirile celor din jur, o mare de brate ridicate in aer. Asa s-ar putea descrie cel mai mare fenomen dance de strada din Romania, Liberty Parade 2008, care a adunat, sambata noapte, in jur de 50.000 de „houseri” pe plaja dintre Saturn si Venus.
Show-ul a fost intretinut de trei DJ straini si 13 DJ romani, printre care s-au numarat Carl Kennedy, Dirty South, Dennis Ruyer, Vali Barbulescu, Pagal si multi altii. Trei camione incarcate de decibeli produsi de cei mai buni DJ romani ai momentului si-au facut prezenta, inca de sambata dupa-amiaza, pe traseul dintre statiunile Olimp si Saturn.
Seara, fanii muzicii house au incercat care mai de care sa iasa in evidenta printr-o vestimentatie trasnita, care iti sarea  imediat in ochi. Cravata la pantaloni scurti si roz, accesorizati cu fluiere, ochelari de soare imensi si peruci multicolore, costume de baie, casti de motociclist, clapari fara schiuri, suzete, evantaie, blugi rupti si costumele de bal mascat au facut parte din peisajul celui mai asteptat eveniment de gen al anului.
Nici in acest an echipa de securitate nu a stat degeaba, deoarere foarte multi pustani care nu implinisera varsta de 18 ani au incalcat instructiunile date de organizatori si au reusit sa se furiseze prin tot felul de metode, care mai de care mai indraznete. Desi organizatorii au interzis sa se consume bauturi alcoolice si energizante, participantii la eveniment nu au tinut cont de acest lucru… iar bautura a curs in ritmurile muzicii.
Dupa cum era de asteptat, maldare de gunoaie, cutii de bere, sticlele de vin si de votca au ramas ca amintire dimineata, dupa terminarea celui mai „tare” show al anului. Din pacate, acest eveniment a lasat un gust amar nu numai organizatorilor, dar si turistilor care au venit la malul marii si care au ramas cu amintirea muntilor de gunoaie lasati in urma.
Petrecerea a tinut pana in zori, mii de oameni dansand pe ritmurile electro ai celor mai tari DJ romani si straini.
Coralia POPESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu