miercuri, 17 octombrie 2012

CJAS, obligata sa semneze contractul de management

http://observator.ro/2720/cjac-obligata-sa-semneze-contractul-de-management-2720.html


CJAS, obligata sa semneze contractul de management

Conducerea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Constanta a fost anuntata de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate de faptul ca trebuie sa semneze contractul de management, deoarece a expirat perioada de proba de trei luni. Contractul de management se intinde pe o perioada de patru ani si cuprinde drepturile si obligatiile pe care trebuie sa le indeplineasca managerul unei Case de Asigurari de Sanatate si, nu in ultimul rand, salarizarea.
Cea mai importanta obligatie este de a respecta indicatorii de performanta, care cuprind intreaga activitate economica, de resurse umane, juridica, medicala, de audit, de control etc. „Fiecare segment al activitatii unei Case de Asigurari de Sanatate are corespunzatori de la trei la zece indicatori, cei mai numerosi fiind cei economici”, a precizat directorul/presedintele Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, dr. Liviu Mocanu.
Acesta a adaugat ca alte obligatii care se stipuleaza in contractul de management sunt apararea patrimoniului, promovarea imaginii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si folosirea eficienta a fondurilor puse la dispozitie.
Coralia POPESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu